Menu Filter
Log ind - Opret bruger


.
.

Om aar-kollegier.dk
Vi gør det lettere at finde rundt i kollegiejunglen ved at samle 47 forskellige kollegier på én hjemmesiden..

Mission:
At give de studerende bedre forudsætninger i deres valg af kollegiebolig ved at samle relevante informationer på én hjemmeside.

Vision:
At blive de studerendes foretrukne hjemmeside i søgningen af kollegier i Danmark.

Historie
“Vi” er egentlig i ental, da det kun er mig, der står bag aar-kollegier.dk. Projektet startede for 5 år siden, hvor jeg fik ideen om at gøre det lettere at finde rundt mellem de mange kollegier i København efter selv at have boet på kollegie. Det blev starten på www.kbh-kollegier.dk, der samler over 170 kollegier i København og omegn på ét sted. Du kan også læse mere om studieboliger i København her. I foråret og sommeren 2009 stod jeg selv over kollegiesystemet, og det var en uoverskuelig kamp at finde rundt. Jeg fik heldigvis et værelse på Industrikollegiet, hvor jeg boede i 4 år. Jeg sad i kollegiets beboerråd i tre år, hvor et enkelt år var som formand. Jeg har derfor et indgående kendskab til kollegielivet, og jeg er personligt helt vild med livsstilen på et kollegium. Så jeg kan varmt anbefale dig at flytte på kollegie.

Efter at have hjulpet tusindvis af studerende i København er turen nu kommet til Aarhus og Aar-kollegier.dk.
Skal du på udveksling i London, kan du med fordel bruge vores nye Londons-side, der samler studieboliger i London.

 

– Rasmus Damkjær
Stifter af aar-kollegier.dk, kbh-kollegier.dk og Londonstudenthome.com

 

Annoncering på aar-kollegier.dk

Er du interesseret i at annoncere på Aar-kollegier.dk eller kbh-kollegier.dk er du velkommen til at kontakte det digitale bureau, Berthu & Co, som står for dette.


 

 

.
.