Menu Filter
Log ind - Opret bruger


Betingelser for tilmelding og brug af Aar-kollegier.dk 

  Når du tilmelder dig på Aar-kollegier.dk tilkendegiver du at have læst og være indforstået med brugerbetingelserne for brug af Aar-kollegier.dk.

Afskrivning af ansvar:

  • Det er ikke tilladt at dele din tilmelding og adgang til Aar-kollegier.dk med andre.
  • Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. Aar-kollegier.dk forbeholder sig retten til at slette din adgang med omgående virkning uden refundering af din betaling.
  • Alle personlige data, fx e-mail adresse, bliver behandlet fortroligt.
  • Aar-kollegier.dk forbeholder sig retten til at vise reklameannoncer, også selvom du har betalt for adgang til visse dele af hjemmesiden.
  • Aar-kollegier.dk forbeholder sig retten til at slette din adgang til Aar-kollegier.dk uden videre, ved overtrædelse af Brugerbetingelserne for Aar-kollegier.dk. 

 

Abonnementsbetingelser

Betingelser for køb:
Du køber ydelsen af: 
Aar-kollegier.dk, der er en del af KBH-kollegier.dk IVS, CVR nr, 35865292, Bryggervangen 4, 4. Th. 2100 København Ø.  

Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre:
Kortnummer udløbsdato og kontrolcifre indtaster du ved betaling. Disse gemmes på en sikker måde som er godkendt af Stripe eller Paypal. Af sikkerhedsmæssige årsager kan kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ikke blive vist igen, hverken på hjemmesidensiden eller i e-mails. Aar-kollegier.dk vil derfor heller aldrig bede dig om at sende disse oplysninger til Aar-kollegier.dk, hverken på sms, e-mail, papir, eller pr. telefon.  

Accept af automatisk fornyelse:
Ved køb og oprettelse af abonnement accepterer du at Aar-kollegier.dk må trække det valgte beløb periodevis, som stemmer overens med prisen på det valgte produkt. Medmindre en anden periode er angivet.  

Kvittering:
Umiddelbart efter køb af abonnementsydelsen vil du modtage en kvittering for dit køb per e-mail.  

Opsigelse: Du kan til enhver tid opsige din abonnementsaftalen med omgående virkning og uden varsel via “Min konto” øverst i højre hjørne af Aar-kollegier.dk, der fremgår når du er logget ind. Beløbet kan dog ikke refunderes, men du kan fortsat benytte aar-kolleiger.dk i restperioden af abonnementets løbetid.

Ved udløb eller spærring: Hvis dit betalingskortnummer udløber eller dit betalingskort bliver spærret, skal abonnementsaftalen indgås på ny med Aar-kollegier.dk. Hvis din indbetaling til Aar-kollegier.dk bliver afvist af indløser grundet spærring af betalingskort eller snyd, ophører din abonnementsaftale med Aar-kollegier.dk med øjeblikkelig virkning.

Abonnement: Ved aftaleindgåelse (køb af abonnement) forpligter køber sig til at efterkomme de givne månedlige abonnementsafgifter efter egen valgte abonnementsordning. Priserne på de forskellige abonnementsprodukter varierer, men betales som et førstegangsbeløb for den første periode. Derefter fungerer det som abonnementsbeløb, hvor første abonnementstrækning vil ske ved udløb af den valgte periode (f.eks. efter 5 dage ved valg af Introduktionspakken). Der er tale om en løbende ydelse som skal afmeldes af brugeren (køberen).

Produktbetingelser

  • Introduktionspakken koster kr. 10,00 for 5 døgn: Efter 5 døgn vil medlemsskabet blive forlænget med 14 dage til en pris på kr. 29,00. De 5 første dage koster 10,- kr., men afmeldes medlemsskabet ikke inden udløbet af dag 5, bliver medlemsskabet forlænget med 14 dage til 29 kr. Herefter forlænges medlemsskabet hver 14 dag á 29 kr. indtil medlemsskabets annulleres.
  • Mellempakken: Medlemsskabet koster 29,00 kr. for 14 dage, og bliver fornyet hver 14 dag á 29,00 indtil medlemsskabets annulleres.
  • Fastpris-pakken koster 50,00 for 30 dages adgang: Medlemsskabet bliver ikke automatisk fornyet og stopper derfor efter 3o dage.

Dvs. at for medlemspakkerne á henholdsvis 5 og 14 dage, sker første pengeoverførsel ved tilmelding (10,- kr. og 29,- kr.). Herefter forlænges medlemsperioden automatisk med 14 dage til kr. 29,00 kr., hvis ikke du har opsagt medlemsskabet forinden. Medlemsskabet vil fortsat automatisk blive fornyet hver 14 dag, hvis ikke brugeren har afmeldt medlemsskabet forinden. Der er således tale om abonnementsmedlemsskaber.

Fortrydelsesret:
Til dit abonnementskøb (medlemsskab) er der knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan KUN fortryde, hvis du ikke har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af, og ikke logge på igen. Du skal herefter kontakte kundeservice (mail@aar-kollegier.dk) og informere om at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Du kan kontakte kundeservice på e-mail via mail@aar-kollegier.dk.